Vanwege COVID-19 nemen we geen sollicitaties aan. Wil je een notificatie ontvangen zodra je weer kunt solliciteren?Notificeer mij

Front-end developer

Solliciteer nu

Front-end developer

We hebben het best wel met je te doen. Zoveel werkplekken om uit te kiezen. Het ene na het andere toffe bureau benadert je. Je wordt om de oren geslagen met tafelvoetbaltoernooien, tostidagen en jaarlijkse weekendjes weg. De wereld ligt aan je voeten. Keuzestress! Weet je, bij SWIS zijn we de beroerdste niet. We helpen je gewoon een handje. 

Waarom zoeken wij een front-end developer?

Al meer dan twee decennia ontwikkelen we digitale oplossingen voor organisaties in allerlei soorten en maten. Klanten zien ons als een betrouwbare partner, die vanuit een stevige technologische basis uitstekende online oplossingen bouwen. En daar zijn we trots op.

Op dit moment zijn we 35 digitale denkers en doeners, verdeeld over drie scrum teams die dagelijks fanatiek bezig zijn waarde voor klanten toe te voegen. We zoeken nu een front-ender om de teams nog meer manpower te geven. Of womenpower natuurlijk, graag zelfs!  

Wat ga je doen als front-ender bij SWIS?

Vanuit hartje Leiden ontwikkel je de front-end van websites en webapplicaties van klanten als Naturalis, de Nationale Ombudsman of Artsen zonder Grenzen. Je bent geen designer, maar je snapt wat UX doet en kan je verplaatsen in de rol van een eindgebruiker.

Je vindt het leuk om te ontwikkelen in een écht moderne techstack, zo bouwen wij onze front-ends in Webpack, maken we onze stylesheets met Sass, developen we onze componenten in Vue en TypeScript, die we vervolgens unit-testen met Jest en draaien onze e2e-tests met Cypress of Selenium. En dat allemaal natuurlijk volautomatisch in onze CI-omgeving.

Natuurlijk snappen wij dat de front-end wereld zich zó ontzettend snel ontwikkelt dat de kans klein is dat je al deze talen vloeiend spreekt, dus vanzelfsprekend helpen we je graag op weg en in mum van tijd ben je een echte front-end-ninja!

Vind je dat de techstack beter kan? Is er een nieuw framework uit en wil je de hype checken? Graag zelfs! Wij zitten echt niet vast aan onze stack en kijken ieder project of er ontwikkelingen zijn die we willen uitproberen. Zo houden we het werk leuk én blijven we bij met de laatste ontwikkelingen.

SWIS ❤ Open Source

Zoals je ziet maken we bij SWIS graag gebruik van open-source, maar daarnaast geven we ook graag wat terug en daar zijn we best trots op! Je krijgt dan ook de ruimte om componenten of tools te ontwikkelen waar je trots op bent zodat de rest van de wereld er ook van kan genieten.

Een front-end developer heeft het volgende profiel: 

 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als front-end developer
 • Je hebt kennis van Javascript, HTML/CSS en Sass
 • Je hebt gevoel voor UX en design
 • Je werkt hard, maar houdt ook van een geintje

Wat hebben we je te bieden?

 • Teams met digitale vakspecialisten
 • Projecten waar jouw impact onmisbaar is
 • Een informele, nuchtere en menselijke cultuur
 • Een prima salaris
 • Geen overwerkcultuur
 • Jaarlijks budget voor training en/of conferenties (€ 1.000,- p/p/p/j)
 • DevTalks (kennissessies, waarbij de focus ligt op innoverende technieken binnen ons vakgebied)
 • Reiskostenvergoeding (we zitten trouwens op loopafstand van Leiden CS)
 • 28 vakantiedagen op fulltime basis 
 • Een verzorgde lunch (vrijdag snackdag!) en SWIS-borrels
 • En natuurlijk: het legendarische jaarlijkse bedrijfsweekend
 • Keuze tussen Mac en Windows
 • noise cancelling koptelefoon; de beste die er is (Sony WH-1000XM3)
 • Last but not least; echt goede koffie

Als onderdeel van onze strategie kiezen wij echt voor het bouwen van onze organisatie op eigen benen. In onze markt zien we veel overnames en een enorme consolidatie. Op eigen benen zijn wij de "calm company" waarin het voor jou en je collega's leuk, veilig en uitdagend is om te werken.

We gaan voor Duurzaam Digitaal Veranderen en hanteren daarbij Eerlijk, Nuchter en Vastberaden als belangrijkste kernwaarden.

Zo gaan wij in gesprek met elkaar

1. Wij bekijken iedere sollicitatie zorgvuldig en binnen 7 dagen laten wij je weten of wij verder met jou in gesprek gaan.
2. In het kennismakingsgesprek kijken Valérie (HR) en Bing (Director Operations) samen met jou of er een match is. Daarvoor zoomen zij graag in op jouw werkervaring en jou als persoon, maar nóg belangrijker: wij nemen jou mee in SWIS als bedrijf en wat je van ons kan verwachten.
3. Is er een match? Top! Dan kijken de Product Owner en Developer van één van de 3 Scrum-teams uit naar een tweede gesprek met jou voor een nadere kennismaking.
4. Zijn wij allen nog enthousiast na het tweede gesprek? Dan doen wij jou graag een voorstel, bestaande uit bovenstaande arbeidsvoorwaarden. Bij akkoord stellen wij een arbeidsovereenkomst op, waarbij wij een startdatum bepalen. Op je eerste dag heten wij je van harte welkom in ons SWIS-team!

Herken je je hierin en wil je verder met ons praten? Solliciteer dan snel!

Wij kunnen ons voorstellen dat je toch nog wat vragen hebt. Je kunt met jouw vragen bij Valérie (HR Manager) terecht via: 06-19909474 of via vdemol@swis.nl