HR Manager

Solliciteer nu

HR Manager

SWIS heeft een groei ambitie en daarom zijn we op zoek naar een next level HR Manager 

Full-time · Leiden

We zoeken een next level HR Manager

Het gaat goed met SWIS. We hebben een veelzijdig portfolio, een solide organisatie en genoeg werk om jaren vooruit te kunnen. Best comfortabel, maar dat is nou juist wat we niét willen. Daarom hebben we jou nodig!

Omdat we zien dat de markt om ons heen verandert en onze klanten steeds meer van ons vragen, hebben we een groei ambitie. Om deze ambitie waar te maken hebben we nieuwe collega’s nodig én moeten we zorgen voor een kwalitatief hoogstaand HR-beleid, daarom zijn we op zoek naar een next level HR Manager.

Ben jij onze recruitment en HR game changer?

Al meer dan twee decennia ontwikkelen we digitale ervaringen voor organisaties in allerlei soorten en maten. Klanten zien ons als een betrouwbare partner, die vanuit een stevige technologische basis uitstekende online oplossingen bouwt. Daar zijn we trots op, maar we doen er onszelf ook mee tekort.

De afgelopen jaren hebben we ons op allerlei verschillende fronten versterkt en zo ontpopt tot ijzersterk fullservicebureau. SWIS helpt organisaties duurzaam voorop te lopen met digitale dienstverlening die uitgaat van een permanent proces van ontdekken, realiseren en verbeteren.

Zo ondersteunen we  onze opdrachtgevers van A tot Z in hun digitale transformatie. Steeds meer organisaties komen daarachter en daarom breiden we stevig uit. Om deze groeistappen mogelijk te maken en goed te organiseren hebben we versterking nodig op recruitment en HR.

De functie

Als HR Manager ben je lid van het MT en geef je  leiding aan het office team. Jij zorgt voor het aantrekken, binden en boeien van toptalenten uit ons vakgebied. Voor de korte èn langere termijn. Je bewaakt de cultuur en schept de juiste voorwaarden om de verschillende (nieuwe) teams optimaal te laten functioneren. Jij coacht waar nodig de scrum masters en bent een business partner voor het managementteam. Je geeft gevraagd en ongevraagd strategisch advies over uitdagende en actuele onderwerpen zoals talent management, vlootschouw, planning en beloning.

Wat we zoeken

Jij bent gepokt en gemazeld in het recruitment vak en hebt daarnaast ervaring als HR businesspartner. Jij hebt een duidelijke visie op recruitment, onboarding, retentie en cultuur. Je bent een netwerker pur sang, houdt de nieuwste ontwikkelingen bij en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Je onderhoudt nauwe relaties met je netwerk. Je kan goed luisteren, bent sociaal zeer vaardig en weet anderen te enthousiasmeren. Kortom een actieve en energieke persoonlijkheid.

Waar kom je terecht?

Als je bij SWIS komt werken, heb je er in één klap 35 digitale collega’s bij: developers, designers, dataspecialisten en noem maar op. Jij trekt de kar voor recruitment en HR samen met het managementteam. Genoeg knappe koppen dus om op hoog niveau mee te sparren. En veel lol te hebben. Want we nemen ons vak zeker serieus, maar op ons kantoor in hartje Leiden wordt net zo hard gelachen als gewerkt.

    Solliciteer

    Is deze baan je op het lijf geschreven? Dan horen we graag van je!