PHP Developer

Solliciteer nu

PHP Developer

We hebben het met je te doen. Zoveel werkplekken om uit te kiezen. De ene na de andere recruiter benadert je. En dan ook nog allerlei toffe digitale bureaus. Keuzestress! Weet je bij SWIS zijn we de beroerdste niet. We helpen je gewoon een handje.

Hoe kan jij jouw passie als PHP Developer bij ons kwijt?

Vanuit hartje Leiden ga je door middel van Scrum de back-end van webapplicaties ontwikkelen binnen jouw multidisciplinaire team. Je snapt design patterns en unit testing en gaat los met PHP, SQL, Javascript, HTML en CSS. Maar het maakt je eigenlijk niet zoveel uit met welke code je werkt. Je bent een software engineer in hart en nieren, dus je liefde voor developen gaat verder dan een paar talen.

Bouwen we software op maat, dan is de kans groot dat we Laravel gebruiken. Laravel noemt zichzelf ‘The PHP Framework for Web Artisians’. Daar sluiten we ons bij aan: je bouwt er snel een maatwerk applicatie mee die je goed kunt testen. De grote en actieve Laravel community maakt het tot een prettig en betrouwbaar opensource framework.

Bij SWIS ben je dagelijks bezig met waarde toevoegen voor klanten als Naturalis, Prelum, Artsen zonder Grenzen en vele andere grote (en minder grote) namen. Daarbij gaan we onderzoeken waar jouw talent ligt en door deze driehoek (hardskills – proces – cultuur) zul je merken dat je in uitdagende projecten van begin tot eind steeds meer jouw toegevoegde waarde kunt bewijzen. Want we zetten je natuurlijk in op werk waar jij het beste in bent.

Hoe kan je dag eruit zien?

’s Ochtends sluit je met jouw 6 teamleden aan bij de stand-up en nemen jullie de planning door. Daar vertel je bijvoorbeeld waar je gisteren mee bezig bent geweest, wat je vandaag gaat doen en waar je tegenaan bent gelopen. Dit doen alle teamleden en bij ieders verhaal vraag je je af of je ergens kunt helpen. Daarna pak je een user story of task op.

Na de gezamenlijke lunch en wandeling ga je met je team een sprintmeeting in om de backlog voor een nieuwe feature in te schatten. Je pokert de punten en omdat je onderhoudbare, testbare en efficiënte code wil maken, zorg je ervoor dat er genoeg tijd voor wordt ingeschat. Hierna is het tijd om met je collega’s te praten over de nieuwste technieken en programmeertalen om daarna weer met frisse zin aan de volgende user story of task te beginnen.

Jouw profiel:

Door de aanhoudende groei en de bijbehorende mooie resultaten zijn we dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s die deze mooie groei met ons mee willen maken.

• Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als PHP Developer.
• Je hebt kennis van PHP, SQL, SOLID en design patterns.
• Je hebt gevoel voor onderhoudbare en testbare code.
• Je werkt hard, maar houdt ook van een geintje.

SWIS heeft jou veel te bieden:

• Multidisciplinaire teams met digitale vakspecialisten die jou helpen je te blijven ontwikkelen
• mooie duurzame projecten waar jouw impact onmisbaar is
• een informele, nuchtere en menselijke cultuur
• veel kansen om mee te groeien met ons
• een prima salaris
• geen overwerkcultuur
• hackathons en Dev Talks
• jaarlijks budget voor training en/of conferenties (€ 1.000,- p/p/j)
• reiskostenvergoeding (we zitten trouwens op loopafstand van Leiden CS)
• 28 vakantiedagen op fulltime basis
• een verzorgde lunch (vrijdag snackdag!) en SWIS-borrels
• hét legendarische jaarlijkse bedrijfsweekend in september
• keuze tussen Mac en Windows (2 schermen)
• noise cancelling koptelefoon; de beste die er is (Sony WH-1000XM3)
• Last but not least: echt goede koffie

Als onderdeel van onze strategie kiezen wij echt voor het bouwen van onze organisatie op eigen benen. In onze markt zien we veel overnames en een enorme consolidatie. Op eigen benen zijn wij de "calm company" waarin het voor jou en je collega's leuk, veilig en uitdagend is om te werken.

We gaan voor Duurzaam Digitaal Veranderen en hanteren daarbij Eerlijk, Nuchter en Vastberaden als belangrijkste kernwaarden.

Wij gaan graag met jou in gesprek!

1. Wij bekijken iedere sollicitatie zorgvuldig en binnen 7 dagen laten wij je weten of wij verder met jou in gesprek gaan.
2. In het kennismakingsgesprek kijken Valérie (HR) en Bing (Director Operations) samen met jou of er een match is. Daarvoor zoomen zij graag in op jouw werkervaring en jou als persoon, maar nóg belangrijker: wij nemen jou mee in SWIS als bedrijf en wat je van ons kan verwachten.
3. Is er een match? Top! Dan kijken de Product Owner en Developer van één van de 3 Scrum-teams uit naar een tweede gesprek met jou voor een nadere kennismaking.
4. Zijn wij allen nog enthousiast na het tweede gesprek? Dan doen wij jou graag een voorstel, bestaande uit bovenstaande arbeidsvoorwaarden. Bij akkoord stellen wij een arbeidsovereenkomst op, waarbij wij een startdatum bepalen. Op je eerste dag heten wij je van harte welkom in ons SWIS-team!

Herken je je hierin en wil je verder met ons praten? Solliciteer dan snel!

Wij kunnen ons voorstellen dat je toch nog wat vragen hebt. Je kunt met jouw vragen bij Valérie (HR Manager) terecht via: 06-19909474 of via vdemol@swis.nl

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als PHP Developer? Dan horen we graag van je!