Stage- en Afstudeerplaatsen

Solliciteer nu

Stage- en Afstudeerplaatsen 2023

SWIS is een full service internetbureau in Leiden. En SWIS groeit! 

Word onderdeel van ons innovatieve klantteam bij SWIS!

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je veel kunt leren en een bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van maatwerk(web)applicaties mét impact? Dan is SWIS de perfecte plek voor jou! Wij zijn een digital agency met 40 professionals en werken in drie SCRUM teams aan projecten variërend van geïntegreerde e-learning systemen tot het plannen van routes voor elektrische auto's en corporate websites.

Als stagiair bij SWIS krijg je de kans om mee te werken aan deze gave projecten en/of onderzoek te doen dat echt gebruikt gaat worden. Hierbij krijg je de begeleiding die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot een professional in jouw vakgebied.

Wat ga je doen?

Bij SWIS hebben we stageplaatsen en afstudeeropdrachten op het gebied van onderzoek, verbeteringen op bestaande systemen en het meewerken aan onze coole projecten. Als stagiair word je ingedeeld in één van onze teams en krijg je een stageopdracht die bij jou en ons past. Natuurlijk mag je ook altijd met jouw eigen ideeën komen.

Je start per september met een inwerktraject van ongeveer 6 weken, waarbij je onder andere een website na gaat bouwen en kennismaakt met Scrum en Jira. Hierbij krijg je goede begeleiding van onze ervaren Developers.

Jouw profiel

Je kijkt verder dan code. Je hebt een duidelijke visie op het web. Bij SWIS zoeken we stagiairs die verder kijken dan code. Je hebt een duidelijke visie op het web en staat open voor nieuwe technologieën zoals Drupal en/of Laravel.
Daarnaast heb je kennis van of ervaring met PHP (OOP), MySQL, CSS en/of Javascript.
Verder breng je humor en gezelligheid mee en kan je je vinden in onze kernwaarden: eerlijk, nuchter en vastberaden.

Wat wij jou bieden

Als stagiair bij SWIS krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten voor aansprekende duurzame organisaties. Daarnaast bieden we je een innovatieve omgeving met ervaren collega's die hun expertise graag met je delen.
Je krijgt goede begeleiding van onze ervaren Developers en de mogelijkheid om deel te nemen aan technische kennissessies. Natuurlijk krijg je ook een stagevergoeding van € 400,- (bruto per maand FT), een verzorgde lunch en deelname aan SWIS-borrels, SWIS-meetings én ons legendarische jaarlijkse bedrijfsweekend in september.

Heb je interesse in deze uitdagende stage bij SWIS? Solliciteer dan snel via onderstaande knop! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Valérie (HR) via vdemol@swis.nl of bel haar op 06-19909474.